Ciocolaata de casa!
2 participanți
Pagina 1 din 1
Ciocolaata de casa!
Ingrediente:
500 g lapte praf
250 ml apa
¾ kg zahar
200 g unt
100 g cacao
Mod de preparare:
Ciocolata de casa – Apa si zaharul se pun pe foc si se lasa sa fiarba 10 min, sa se dizolve tot zaharul si sa se formeze un sirop.
Untul se topeste intr-un vas, pe foc mic, apoi se lasa sa se raceasca.
In siropul obtinut se adauga treptat cate putin din toate: lapte praf, cacao, unt, pana se termina toata cantitatea de ingrediente.
Se pot adauga dupa gust stafide, arahide nesarate etc.
Compozitia se intinde pe o tava in strat de aprox 1 cm, pe care s-a pus celofan sau pergament.
Se tine in frigider sa se intareasca dupa care se portioneaza cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa.
Sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
500 g lapte praf
250 ml apa
¾ kg zahar
200 g unt
100 g cacao
Mod de preparare:
Ciocolata de casa – Apa si zaharul se pun pe foc si se lasa sa fiarba 10 min, sa se dizolve tot zaharul si sa se formeze un sirop.
Untul se topeste intr-un vas, pe foc mic, apoi se lasa sa se raceasca.
In siropul obtinut se adauga treptat cate putin din toate: lapte praf, cacao, unt, pana se termina toata cantitatea de ingrediente.
Se pot adauga dupa gust stafide, arahide nesarate etc.
Compozitia se intinde pe o tava in strat de aprox 1 cm, pe care s-a pus celofan sau pergament.
Se tine in frigider sa se intareasca dupa care se portioneaza cu ajutorul unui cutit inmuiat in apa.
Sursa: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
|
|